Hotelli

2013 vuosi
Hotelli "Rento" avasi ovensa vieraille joulukuussa. Rakennus on rakennettu kokonaan havupuista, ja tyylikäs sisustus on tehty skandinaavisen muotoilun perinteitä noudattaen.
2016 vuosi
RENTO HOTEL SAI VIERAARVOSTUSPALKINTOJA. Joka vuosi Booking.com myöntää palkintoja hotelleille, joiden keskimääräinen arvosana on vähintään 8 (10 mahdollisesta).

Hotellirakennus on tehty jykevästä hirrestä ja tyylikäs sisustus noudattelee pohjoismaista muotoilua. Hotelli Rento sijaitsee Imatran Ukonniemessä, luonnonkauniilla alueella Saimaan, sen rantojen, retkeilyreittien sekä moninaisten ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksien äärellä. Vierailla on siis yllin kyllin mahdollisuuksia rentoutua luonnossa tai viettää aktiivilomaa liikuntaharrastusten parissa.

Ukonniemen erilaisten urheilukohteiden ja suorituspaikkojen läheisyys (hiihto, jääurheilu, golf, frisbeegolf, mailapelit, melonta ja SUP, maastopyöräily) tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet erilaisten harjoitusleirien ja joukkuetapahtumien järjestämiseen. Hotelli soveltuu erittäin hyvin myös liiketapaamisten, työpajojen, seminaarien ja erilaisten juhlatapahtumien järjestämiseen.

Ja kun päivä kääntyy iltaan, hotelli Rennon sauna odottaa asiakkaita lämpimine löylyineen. Ystävällinen hotellihenkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi ja tekee kaikkensa, että tuntisitte olonne kotoisaksi!

 

 

Huoneet
Standard huone
Lisätietoja
Superior huone
Lisätietoja